ationo

Tombo Ati

tombo ati iku ono limang perkoro kaping pisan, moco Qur’an sa’maknane kaping pindo, sholat wengi lakonono kaping telu, wong kang…

Read more

Categories

AAC

BatamNews

Blog

Follow us on